زمان جاری: 2012/05/25, 04:22 PM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

ایا جوملا و ورد پرس جز پروژه های بزرگ فریم ورک کیک محسوب می شن؟

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

ایا جوملا و ورد پرس جز پروژه های بزرگ فریم ورک کیک محسوب می شن؟
نویسنده پیام
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

رتبه: 0
4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #1
Rainbow ایا جوملا و ورد پرس جز پروژه های بزرگ فریم ورک کیک محسوب می شن؟
توی مقالات و بحثهایی که توی اینترنت هست، معمولا صحبت از کارها و وب سایتهای بزرگ می شه و می گن که برای کارهای بزرگ باید از فریم ورکها استفاده کرد.

سوالی که دارم اینه که اگر بخوایم با استفاده از فریم ورک کیک، یه سیستم مدیریت محتوای کامل شبیه جوملا یا وردپرس بسازیم، این سیستم جز چه گروهی از وب سایتها قرار می گیره؟

جز سایتهای کوچیک، متوسط یا بزرگ؟
2011/10/11 12:41 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
saleh آفلاین
Administrator

رتبه: 12
873 بار تشکر شده در 561 پست
ارسال: #2
RE: ایا جوملا و ورد پرس جز پروژه های بزرگ فریم ورک کیک محسوب می شن؟
سوالتون اصلا قابل درک نیست واسه من.
شما می تونید با فریم ورک یک وبلاگ ساده ایجاد کنید. هم میتونید یک پرتال یا اتوماسیون درست کنید.
البته اگر به جای واژه سایت از پروژه استفاده می کردید. خیلی بهتر بود. چون اینشکلی میشه دسته بندی کرد.

اما در کل دسته بندی کردن یک پروژه بستگی به نحوه کاربردش داره. فرضا شما یک سیستم مدیریت وردپرس ایجاد کنید جز پروژه های متوسط به بالا محسوب میشه. و به تعداد استفاده کنندگان و توسعه دهندگانش هم داره
2011/10/11 09:37 PM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : phpweb
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #3
(2011/10/11 09:37 PM)saleh نوشته است:  سوالتون اصلا قابل درک نیست واسه من.
شما می تونید با فریم ورک یک وبلاگ ساده ایجاد کنید. هم میتونید یک پرتال یا اتوماسیون درست کنید.
البته اگر به جای واژه سایت از پروژه استفاده می کردید. خیلی بهتر بود. چون اینشکلی میشه دسته بندی کرد.

اما در کل دسته بندی کردن یک پروژه بستگی به نحوه کاربردش داره. فرضا شما یک سیستم مدیریت وردپرس ایجاد کنید جز پروژه های متوسط به بالا محسوب میشه. و به تعداد استفاده کنندگان و توسعه دهندگانش هم داره

اگر با استفاده از کیک یه سیستم مدیریت محتوا که دقیقا شبیه جوملا هست بسازم، چه قیمتی باید روی پروژم بذارم؟

من تا حالا کار تجاری نداشتم.
2011/10/11 10:18 PM
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

30 بار تشکر شده در 22 پست
ارسال: #4
من موندم این سوالاتتو از کجا درمیاریWink .
2011/10/12 03:34 PM
 تشکر شده توسط : saleh phpweb
saleh آفلاین
Administrator

ارسال: #5
مراجعه شود به کتاب های دانشکاهی مهندسی نرم افزار و تجزیه و تحلیل سیستم.
2011/10/12 06:33 PM
 تشکر شده توسط : iraitc
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #6
(2011/10/12 03:34 PM)iraitc نوشته است:  من موندم این سوالاتتو از کجا درمیاریWink .

شما هم گرفتی منو ! آخه من همش 5 تا تاپک ایجاد کردم Wink

حالا اگه با استفاده از فریم ورک کیک یه سیستم دقیقا شبیه جوملا بنویسید، چه قیمتی برای پروژه خودتون تعیین می کنید؟

من بعضیا رو دیدم که رفتن همین سیستم جوملای رایگان رو به قیمت 2 میلیون تومن خریدن و به من ایراد گرفتن که کارهایی که تو انجام می دی ارزون و حتما بی کیفیت هستن و داری وقتت رو تلف می کنی ! Huh
2011/10/13 01:54 AM
ghasem.fattahpour آفلاین
Super Moderator

رتبه: 7
241 بار تشکر شده در 114 پست
ارسال: #7
با احترام
دوست عزیز اگر می خواهی سیستم CMS یا ... بنویسی که دقیقا کار هایی را که جوملا انجام میدهد را انجام بدهد بهتر است از خود جوملا استفاده کنی! به نظر من اگر که می خواهی سیستمی را از پایه طراحی کنی از cake استفاده بکن. نیازی نیست که چرخ را از اول اختراع کنی تمامی دوستان متخصصی که در این فروم هستند برای کار های معمولی همین کار را انجام می دهند.
موفق باشی

آنچه می نویسم نشانه دانایی من نیست، نشانه آنچه می دانم است.
---------------------------------------------------------------------------
2011/10/13 01:19 PM
 تشکر شده توسط : phpweb saleh
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #8
(2011/10/13 01:19 PM)ghasem.fattahpour نوشته است:  
با احترام
دوست عزیز اگر می خواهی سیستم CMS یا ... بنویسی که دقیقا کار هایی را که جوملا انجام میدهد را انجام بدهد بهتر است از خود جوملا استفاده کنی! به نظر من اگر که می خواهی سیستمی را از پایه طراحی کنی از cake استفاده بکن. نیازی نیست که چرخ را از اول اختراع کنی تمامی دوستان متخصصی که در این فروم هستند برای کار های معمولی همین کار را انجام می دهند.
موفق باشی

یادگیری جوملا زمان بره و به همین دلیل فعلا باید چرخ رو از اول بسازم !

درثانی وقتی یبار کاری انجام می دم، از کدهای این پروژه توی کارهای بعدی هم استفاده می کنم و زیاد زمان بر نیست.

من فعلا تازه کار هستم و باید بتونم چندتا سایت رو از پایه خودم بنویسم.
2011/10/13 06:35 PM
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

ارسال: #9
دوست عزیز بنظر من شما هنوز متوجه نشدی که کار کیک چی هست و فکر میکنم تفاوت جوملا و ووردپرس و کیک رو نمیدونی چیه و فقط یه چیزی از اینور و اونر شنیدی . کیک فریم وورک هست ولی جوملا و ووردپرس و ... سی ام اس هستن حالا اگه میشه برو در مورد اینها تحقیق کن و فکر نکن که همه چیزو میدونی برو تحقیق کن و یکیمی هم در مورد صحبت های آقای صالح سوزنچی فکر کن چون حرفهای جالبی بهت زد ...

شما هنوز هم فکر میکنید که میشه یه cms رو ساخت اگر که به این راحتی بود ساخت یه cms مثل ووردپرس 6-7 با کار تمیمی زمان نمی برد و نتیجش اینی که الان می بینی نمی شد .یا همین کیک که فکر میکنم از سال 2005 توسط یک تیم برنامه نوسی حرفه ای استارتش زده شده و تا الان دارن توسعه اش میدن . اگر بازم تصمیم داری یه فریم وورک یا سی ام اس بسازی از کیک یا جوملا بهتر یا علی ما هم منتظر نشستم که کارت رو ببینیم . امید وارم که رویاهات به حقیقت بپیونده .
2011/10/13 07:26 PM
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #10
(2011/10/13 01:19 PM)ghasem.fattahpour نوشته است:  
با احترام
موفق باشی

(2011/10/13 07:26 PM)iraitc نوشته است:  دوست عزیز بنظر من شما هنوز متوجه نشدی که کار کیک چی هست و فکر میکنم تفاوت جوملا و ووردپرس و کیک رو نمیدونی چیه و فقط یه چیزی از اینور و اونر شنیدی . کیک فریم وورک هست ولی جوملا و ووردپرس و ... سی ام اس هستن حالا اگه میشه برو در مورد اینها تحقیق کن و فکر نکن که همه چیزو میدونی برو تحقیق کن و یکیمی هم در مورد صحبت های آقای صالح سوزنچی فکر کن چون حرفهای جالبی بهت زد ...

شما هنوز هم فکر میکنید که میشه یه cms رو ساخت اگر که به این راحتی بود ساخت یه cms مثل ووردپرس 6-7 با کار تمیمی زمان نمی برد و نتیجش اینی که الان می بینی نمی شد .یا همین کیک که فکر میکنم از سال 2005 توسط یک تیم برنامه نوسی حرفه ای استارتش زده شده و تا الان دارن توسعه اش میدن . اگر بازم تصمیم داری یه فریم وورک یا سی ام اس بسازی از کیک یا جوملا بهتر یا علی ما هم منتظر نشستم که کارت رو ببینیم . امید وارم که رویاهات به حقیقت بپیونده .

سیستم مدیریت محتوای ساده شامل ارسال، ویرایش و حذف مطالب هست. حالا اگه بخوام چنین سیستمی با کیک بنویسم، بنظر شما چه مشکلی پیش می یاد؟ شما خودتون چه پروژه هایی با این فریم ورک انجام می دید؟ چندتاشون رو مثال بزنید تا حداقل من یادبگیرم.

فریم ورکها هم از همون توابع پی اچ پی استفاده می کنن و چیز عجیب و غریبی نیستن که شما انقدر روش حساس هستید. یه سری کلاس و تابع هستن. بدون فریم ورک هم می شه کار کرد اما فریم ورک به کار نظم می ده و جلوی خیلی از خطاهایی که برنامه نویسهای مستقل ممکنه توی کارشون داشته باشن رو می گیره.

بغیر از این مطلب که من گفتم، تعریف فریم ورک چه چیزی می تونه باشه؟
2011/10/13 07:43 PM
 تشکر شده توسط : saleh
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

ارسال: #11
نقل قول:سیستم مدیریت محتوای ساده شامل ارسال، ویرایش و حذف مطالب هست .
بنظر شما این چیزی که گفتید cms هست و مثل جوملا یا وورد پرس عمل میکنه ؟ یه سایت ساده هم تمامی این امکانات رو داره حتی بیشتر آیا میشه به اونها هم cms گفت . کلآ شما یه چیز می گید و در صحبت های بعدتون میاد اون رو انکار و اصلاح می کنید این رو من طی خیلی از صحبتتاتون متوجه شدم .
برای همین هست که بهتون میگم تحقیق کنید .Smile

ببین این چیزایی که بهت میگم دلیل این نیست که من خودم خیلی ماهر هستم من دقیقا مثل تو با این فریم وورک تازه آشنا شدم اما قبلا با وورد پرس و جوملا کار کردم و میدونم وسعت آونها در چه حد هست دارم آگاهت میکنم که راه کج نری پس ناراحت نشو . ( البته که بعضی وقتها آدم باید راه کج بره و یه چیزو تجربه کنه ولی درصورتی که ارزشش رو داشته باشه ) . اما درک خیلی خوبی نسبت به کارایی این فریم وورک پیدا کردم . باز هم میگم صحبت های من دلیل بر ادعای من نیست بلکه دلیل بر دانسته های من است .

تجربتون کافی نیست . خود من هم یه جاهایی کم میارم ولی ناراحت نمیشم روحیه انتقاد پذیری دارم و میرم دنبالش خودمو اصلاح میکنم .Big Grin

خوشحالم از این که میبینم انقدر پیگیری . و اگر همین جوری ادامه بدی اطمینان حاصل کن موفق خواهی شد . البته ما و بچه های این فروم رو تنها نگذار چون به همه کسایی که کمکت کردن مدیون هستی . هیچ وقت هم فکر نکن که تا آخر خط رفتی . و بدون که : در دوردست ها هم راه آسمان باز است ، پرواز بیاموز ..!
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/10/13 08:16 PM توسط iraitc.)
2011/10/13 08:06 PM
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #12
نقل قول:بنظر شما این چیزی که گفتید cms هست و مثل جوملا یا وورد پرس عمل میکنه ؟
نقل قول:می گید و در صحبت های بعدتون میاد اون رو انکار و اصلاح می کنید این رو من طی خیلی از صحبتتاتون متوجه شدم
خواستم امکانات کامل سی ام اسی که ساختم رو بهتون بگم، ولی ترسیدم شما بگید که من چرخ رو از اول اختراع کردم Wink
نقل قول:قبلا با وورد پرس و جوملا کار کردم و میدونم وسعت آونها در چه حد هست
من می خواستم جوملا یاد بگیرم، ولی بعدا به این نتیجه رسیدم که فریم ورکها بهتر هستن. بنظرتون یادگیری جوملا چقدر طول می کشه؟

من که همش یه ساله دارم طراحی می کنم و فعلا جا دارم و هنوز آماتور هستم. می شه بگید چند وقته که دارید طراحی می کنید؟
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/10/13 11:19 PM توسط phpweb.)
2011/10/13 11:14 PM
saleh آفلاین
Administrator

ارسال: #13
خیلی خوشحالم که همچین بحث هایی پاش به اینجا باز شد. از همگی ممنون.
چند مورد رو توضیح میدم و یک داشتان تعریف میکنم.

cms یعنی مدریت محتوا ، همون ویرایش کردن و ادیت کردن پست ها اسمش cms هست.

اما ایجاد مدیریت محتوایی چون مثل جوملا یا امتی یا وردپرس ظاهرا گول زننده و آسون هست. اما در بتن کار برید یک جهنمی هست که نگو (همین الان از تو جهنم صحبت میکنم من Confused)

اما داستان من :
حدودا داره 2سال میشه با طرز تفکر دوستمون شروع کردم به نوشتن IrsaCMS فاز های اول خیلی خوب پیش رفت. اما به ناگه یک سری مسائل و تکنیک ها و امکانات به ذهنم خطور کرد که به پروژه ام اضافه کنم. چشمات روز بعد نبینه دییگه دل جیگر کیک رو درآوردم بیرون کلی کلاس های مختلف نوشتم. چقدر کلاس های کیک رو تغییر دادم(1.3).
اگر الان کسی بگه یک پکیج آماده داری هیچی ندارم بگم

دچار یک وسواسی خاص شدم . هر چیزی میی بینم میخوام به پروژه اضافه کنم. الان هم آماده هست دارم جمع آوریش میکنم. شاید باور نکنید. همین پنل ادمین 4 ماهه داره وقت مین رو تلف میکنه. همه چیز رو مکانیزه کردم. حتی یک باکس کوجیک API داره .

خوب الان سرعت کارم خیلی بالا رفته. اما با اومدن کیک 2 دقیقا نصف کلاس هایی که اماده کردم رو کلا کنار گزاشتم. خوشحالم که نیاز هام رو به مارک و سایر دیگران در میون گزاشتم و در کیک 2 شاهدش هستم. اما چه وقت های رو از دست دادم خدا می دونه.

حالا شما دوست عزیز من تفکر شما رو قبول دارم و خیلیی می پسندم. اما مواظب باش. درست و صحیح عمل کنید و قدم بر دارید.
شما تا کیک رو خوب نشناختید شی گرایی رو خوب درک نکردید اقدام به انجام همچین پروژه ای نکنید. مگر وقت اضافه و بیهوده داشته باشید.

هر وقت خودتون رو در سطحی دید که می تونی در یک سی ام اس سطح بالا ایجاد کنید. به من ندا بدید تا مخزن پروژه ام رو در اختیارتون قرار بدم و دوست داشتید با هم روش کار کنیم.
2011/10/14 02:07 AM
 تشکر شده توسط : phpweb iraitc
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #14
نقل قول:شما تا کیک رو خوب نشناختید شی گرایی رو خوب درک نکردید اقدام به انجام همچین پروژه ای نکنید. مگر وقت اضافه و بیهوده داشته باشید.
من فعلا پروژه هام رو بدون فریم ورک کار می کنم. نمیخواستم بدون فریم ورک شروع کنم به کار تجاری ولی نمی شه به این روند ادامه بدم و باید درآمد داشته باشم.
نقل قول:حدودا داره 2سال میشه با طرز تفکر دوستمون شروع کردم به نوشتن IrsaCMS فاز های اول خیلی خوب پیش رفت. اما به ناگه یک سری مسائل و تکنیک ها و امکانات به ذهنم خطور کرد که به پروژه ام اضافه کنم. چشمات روز بعد نبینه دییگه دل جیگر کیک رو درآوردم بیرون کلی کلاس های مختلف نوشتم. چقدر کلاس های کیک رو تغییر دادم(1.3).
طرز کار من به این شکله که اول امکانات اصلی رو می نویسم و بعد که همه امکانات رو نوشتم، اونوقت امکانات جانبی رو اضافه می کنم و به این صورت دیگه کمتر دچار مشکل می شم.
نقل قول:خیلی خوشحالم که همچین بحث هایی پاش به اینجا باز شد. از همگی ممنون.
آقا صالح تا وقتی من هستم، خیالتون راحت باشه. مطمئن باشید که انجمن رو پر می کنم از بحثها و سوالات مفید (البته بعضی وقتا هم ممکنه زیاد مفید نباشن Wink).
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/10/14 03:05 AM توسط phpweb.)
2011/10/14 03:03 AM
saleh آفلاین
Administrator

ارسال: #15
بخدا ما هم اینطوری شرویع کردیم. اما آخرش نمی دونم چرا اینجوری شد Smile))
2011/10/14 03:06 AM
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

ارسال: #16
سلام ببخخشید که کمتر پست میفرستم آخه درگیر هستم همزمان با کیک رو opencart هم دارم کار میکنم واقعا بی نظیر هست یه Cms قوی که اصلا هسته نداره . فکر کنم 2-3 هفته گیرش باشم .
. بگذریم . آقا اگر می خواهی با cms کار کنی وورد پرس رو بهت پیشنهاد میکنم . خیلی خیلی کار باهاش راحت هست واردش که بشی با دنیایی از افزونه های فارسی و انگلیسی (رایگان ) مواجهه میشی و خیلی از امکانات دیگر.... و دیگر اینکه من میدونم به چی داری فکر می کنی . شما دلت می خواد یه cms رو خودت از اول طراحی کنی که تمام زیر و بمش دست باشه و توش هیچ محدودیتی نداشته باشی مثلا اگر قرار باشه برای پیکان کولر طراحی کنی برات عملی باشه .و باید خدمتت عرض کنم که وورد پرس هم تقریبا این شکلیه فقط باید یکم وقت بگذاری باهاش آشنا بشی متاسفانه من وقت نکردم زیاد باهاش ور برم . همین الان یه سر به سایت ووردپرس بزن ببین چن ملیون افزونه واسش ساختن کفت میبره .

سوال مهم : IdeaIdea
آقا شما اگر قرار باشه یه سایت اطلاع رسانی یا اخبار یا (هرنوع سایت و برنامه ای که یه جا ورود اطلاعات بشه و یجای دیگه به نمایش در بیاد ) با cms کار میکنی یا میشینی از اول کد مینویسی یا اینکه از کیک استفاده میکنی ؟ لطفا همه جواب بدن میخواهیم نتیجه گیری کنیم .IdeaIdea
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/10/15 12:41 AM توسط iraitc.)
2011/10/15 12:39 AM
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #17
نقل قول:خیلی خیلی کار باهاش راحت هست واردش که بشی با دنیایی از افزونه های فارسی و انگلیسی (رایگان ) مواجهه میشی و خیلی از امکانات دیگر....
این روزها هر شرکتی که بخوایم کار کنیم باید یه سی ام اس معروف بلد باشیم.

کلا یادگیری ورد پرس چقدر زمان بر هست و بنظر شما برای کار طراحی سایت، جوملا بهتره یا ورد پرس؟

نقل قول:آقا شما اگر قرار باشه یه سایت اطلاع رسانی یا اخبار یا (هرنوع سایت و برنامه ای که یه جا ورود اطلاعات بشه و یجای دیگه به نمایش در بیاد ) با cms کار میکنی یا میشینی از اول کد مینویسی یا اینکه از کیک استفاده میکنی ؟ لطفا همه جواب بدن میخواهیم نتیجه گیری کنیم .
من چنین سایتی رو خودم نوشتم و از کدهای خودم استفاده می کنم.

اگر یک ماه بشینید و روی چنین چیزی کار کنید، می تونید یه سی ام اس با فروشگاه بنویسید. من چنین چیزی رو اگه بخوام از اول کد نویسی کنم، توی یه هفته می نویسم.

مشکلی که من دارم اینه که باید توی نوشتن سایت یه اصولی رو رعایت کنم و رعایت اصول حرفه ای برام اهمیت داره. به همین دلیل اول خواستم برم سراغ جوملا و سایتهام رو با جوملا بنویسم ولی بعدا دیدم که توی یه ماه می تونم یه سایت در حد امکانات پیش فرض جوملا بنویسم و در آینده از کدهای آماده استفاده کنم. به همین دلیل تصمیم گرفتم که بیام سراغ فریم ورکها.

اگه کیک رو خوب یاد بگیرم، حتما سایتهام رو با کیک می نویسم. اما اگه توی یه شرکت مشغول به کار شم و شرکت بخواد که با جوملا یا ورد پرس کار کنم، اون موقع دیگه فریم ورک رو می ذارم کنار. البته اگه توی کیک ضعفی دیدم، دیگه از کیک استفاده نمی کنم.

مشکل عجیبی که با کیک دارم اینه که در حالت عادی نمی شه دانلودش کرد ! من از همه سایتها فایل دانلود می کنم ولی از گیت هاپ نمی تونم دانلود کنم، همین مسئله باعث شده که به قابلیتهای این فریم ورک شک کنم ! آخه به چه دلیل نمی شه از گیت هاپ که حتما با کیک نوشته شده به راحتی و بدون دردسر یه فایل دانلود کرد؟
2011/10/15 01:03 AM
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

ارسال: #18
اما دلیل اصلی استفاده از سی ام اس ها امنیت و قابلیت هاش هست البته من خودم هنوز به امنیت شک دارم چون یه چیز که عممومیت پیدا میکنه و تو چشم میاد .... ولی از نظر قابلیت باید بگم که یه برنامه نویس یک سایت علاوه بر مقصود اصلی که در پروژه اش دنبال میکنه باید در آخر یه سری امکانات که اصلا ربطی به هدف اصلی پروژه نداره رو به برنامه اش اضافه کنه که مستلزم کد نویسی و زمان بر هست مثال بارزی که میتونم بزنم ( سئوی سایت ، sitemap ، جستجوگر سایت ، نظرسنجی بر روی هر پست ، امنیت انجکشن زدایی و ..... ) اینجا هست که cms ها و مخصوصا حضرت والا (وورد پرس ) که بنده ارادت خاصی خدمتشون دارم میتونه تمام نیاز های برنامه شما رو تامین و پروژتون رو تکمیل کنهBig Grin .
البته باید عرض کنم که خدای امکانات هستن : وورد پرس

باز هم سوالم رو میپرسم .

اگر قرار باشه یه سایت اطلاع رسانی یا اخبار یا (هرنوع سایت و برنامه ای که یه جا ورود اطلاعات بشه و یجای دیگه به نمایش در بیاد ) با cms کار میکنی یا میشینی از اول کد مینویسی یا اینکه از کیک استفاده میکنی ؟ لطفا همه جواب بدن میخواهیم نتیجه گیری کنیم . IdeaIdea

نظر شما مهم و قابل احترام هست .
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/10/15 01:32 AM توسط iraitc.)
2011/10/15 01:27 AM
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #19
نقل قول:باز هم سوالم رو میپرسم .
جواب دادم.

من تا الان چنین سایتی رو خودم از ابتدا می نوشتم ولی تصمیم دارم که از این به بعد با فریم ورک کیک بنویسم.
2011/10/15 01:46 AM
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

ارسال: #20
منظورم اینه که دیگران بیان پاسخ بدن . بله کیک هم میتونه تا حدودی این امکانات رو برامون فراهم کنه . ولی یه جاهای نمیتونه جای cms رو بگیره از نظر من ما باید به نسبت پروژمون انتخاب کنیم که از Cms استفاده کنیم یا از فریموورک .

باز هم سوالم رو میپرسم .
اگر قرار باشه یه سایت اطلاع رسانی یا اخبار یا (هرنوع سایت و برنامه ای که از یه جا ورود اطلاعات بشه و یجای دیگه به نمایش در بیاد ) با cms کار میکنی یا میشینی از اول کد مینویسی یا اینکه از کیک استفاده میکنی ؟ لطفا همه جواب بدن میخواهیم نتیجه گیری کنیم .IdeaIdea

نظر شما مهم و قابل احترام هست .
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/10/15 01:58 AM توسط iraitc.)
2011/10/15 01:57 AM
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: