زمان جاری: 2012/05/25, 04:22 PM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

ایا جوملا و ورد پرس جز پروژه های بزرگ فریم ورک کیک محسوب می شن؟

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

ایا جوملا و ورد پرس جز پروژه های بزرگ فریم ورک کیک محسوب می شن؟
نویسنده پیام
saleh آفلاین
Administrator

رتبه: 12
873 بار تشکر شده در 561 پست
ارسال: #21
RE: ایا جوملا و ورد پرس جز پروژه های بزرگ فریم ورک کیک محسوب می شن؟
من خودم ایجاد می کنم. به هزار یک دلیلی.
دو تا تصویر ضمیمه کردم. از آخرین نسخه سی ام اس ام هست. از هر لحاظ فکرش رو بکنید. از وردپرس سرتره و خیلی سریعتر میتونم انجامش بدم.
من قبلا یعنی 4 سال پیش امتی کار میکردم و چند سالی مدیر اونجا هم بودم.مواردی رو تجربه کردم که دیدم این سیستم جواب گوی من نیستن. پس باید خودم ایجاد کنم.

فایل‌های ضمیمه بند انگشتی

2011/10/15 02:07 AM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

رتبه: 0
4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #22
RE: ایا جوملا و ورد پرس جز پروژه های بزرگ فریم ورک کیک محسوب می شن؟
نقل قول:منظورم اینه که دیگران بیان پاسخ بدن . بله کیک هم میتونه تا حدودی این امکانات رو برامون فراهم کنه . ولی یه جاهای نمیتونه جای cms رو بگیره از نظر من ما باید به نسبت پروژمون انتخاب کنیم که از Cms استفاده کنیم یا از فریموورک .
من نمی خواستم بحث رو ادامه بدم و می خواستم منتظر جواب سایر دوستان بمونم اما ظاهرا شما دارید یه فریم ورک رو با یه سی ام اس مقایسه می کنید و این کار اشتباهی هست.

فریم ورک به صورت پیش فرض یه سری کلاس، تابع و متغیر داره که باعث ایجاد نظم توی کار می شه. بقیه مزیتهاش رو هم خودتون به خوبی می دونید.

اما سی ام اس: به صورت پیش فرض دارای امکانات زیادی برای طراحی وب سایت هست. یعنی طوری طراحی شده که بشه یه سایت بزرگ رو بدون کمترین دردسر طراحی کرد. از اونجا که خیلی از شرکتها و برنامه نویسها به دلیل مشغله کاری نمی تونن بشینن و از اول یه سی ام اس بنویسن، می یان و از جوملا یا ورد پرس استفاده می کنن و به همین دلیل این سی ام اس ها بین طراحان و شرکتها رایج شدن.

خود من جایی رفتم و سی ام اس خودم رو هم نشونش شرکت دادم، به دلیل ساده و قابل فهم بودن سی ام اس من، از سی ام اس من خوششون اومد ولی گفتن باز هم ترجیح می دیم که از جوملا استفاده کنیم، چون جوملا تست شده هست و سی ام اس شما هنوز به درستی تست نشده.

حالا از سایر دوستان خواهش می کنم که به این سوال جواب بدن:

باز هم سوالم رو میپرسم .
سوال مهم : IdeaIdea
اگر قرار باشه یه سایت اطلاع رسانی یا اخبار یا (هرنوع سایت و برنامه ای که از یه جا ورود اطلاعات بشه و یجای دیگه به نمایش در بیاد ) با cms کار میکنی یا میشینی از اول کد مینویسی یا اینکه از کیک استفاده میکنی ؟ لطفا همه جواب بدن میخواهیم نتیجه گیری کنیم .IdeaIdea
2011/10/15 02:36 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: