زمان جاری: 2012/05/25, 04:13 PM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

چطور می شه معماری MVC بکار رفته توی کیک رو یادگرفت؟

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

نویسنده پیام
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

رتبه: 0
4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #1

ایا یه صفحه سراغ دارید که بصورت اختصاصی MVC فریم ورک کیک رو توضیح داده باشه و بتونیم از طریق اون معماری MVC کیک رو یادبگیریم؟
2011/10/10 01:25 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
saleh آفلاین
Administrator

رتبه: 12
873 بار تشکر شده در 561 پست
ارسال: #2
RE: چطور می شه معماری MVC بکار رفته توی کیک رو یادگرفت؟
دوست عزیز معماری MVC یک منطق هست و یک تعریف . به خیلی از روش ها میشه پیاده سازی کردش. واقعا نمی دونم شما دنبال چی هستید؟!
2011/10/10 04:47 PM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : phpweb
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #3
دوست عزیز معماری MVC یک منطق هست و یک تعریف . به خیلی از روش ها میشه پیاده سازی کردش. واقعا نمی دونم شما دنبال چی هستید؟! [quote]
راستش وقت ندارم کتاب 200 صفحه ای بخونم وگرنه کتاب منوال رو می خوندم. می خوام ساختار اصلی فریم ورک کیک رو یادبگیرم.

ببینید، توی این فریم ورک، قسمتهای ویو، مدل و کنترلر از هم جدا هستن و توی فایلهای جداگانه قرار می گیرن و بر حسب نیاز هرکدوم از این فایلها اینکلود می شن.

من می خوام بدونم که این فریم ورک چطور فایلهای مورد نیاز خودش رو پیدا و اینکلود می کنه.

لطفا در این مورد اگه آموزشی دارید، لینک آموزش رو برام ارسال کنید.

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
2011/10/10 05:04 PM
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

30 بار تشکر شده در 22 پست
ارسال: #4
اگر قصد داری کیک درست کنی چرا می خواهی ماکرو ویو رو از اول اختراع کنی ..... !؟!؟ Big Grin
2011/10/10 05:51 PM
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #5
اگر قصد داری کیک درست کنی چرا می خواهی ماکرو ویو رو از اول اختراع کنی ..... !؟!؟ Big Grin [quote]
اگر لینکی سراغ دارید که می تونه ساختار MVC فریم ورک کیک رو توضیح بده، برام ارسال کنید.

من کلا 12 ماهه که طراحی وب رو شروع کردم. توی این مدت هم سی اس اس، هم جاوا اسکریپت، هم جی کوئری و هم ایجکس و هم پی اچ پی رو با هم یادگرفتم و کمی فلش کار کردم. بنظر خودم با این همه مطلبی که وجود داره و باید مطالعه بشه، پی اچ پی رو خوب یادگرفتم.

آخه وقتی هنوز MVC رو بلد نیستم چطور برم و فریم ورک یاد بگیرم؟ چندان عجله ای هم نیست که فرم ورک یادبگیرم.
2011/10/10 07:04 PM
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

ارسال: #6
اینم خدمت دوست عزیزم : Smile

فقط کلیتش رو درک کن نمی خواهد وارد جزئیات بشی

بررسی معماری MVC - قسمت اول
بررسی معماری MVC - قسمت دوم

این لینک هم در مورد معماری mvc خود کیک گفته
مقدمه‌ای بر معماری MVC در CakePHP

البته تو داکیومنت خود کیک دقیق تر گفته شده .
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/10/10 09:28 PM توسط iraitc.)
2011/10/10 09:27 PM
 تشکر شده توسط : phpweb saleh
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #7
البته تو داکیومنت خود کیک دقیق تر گفته شده . [quote]الان شروع کردم به خوندن داکیومنت این فریم ورک.

15 صفحه اولش رو خوندم و فکر کنم توی یک ماه تموم بشه.
2011/10/10 11:00 PM
saleh آفلاین
Administrator

رتبه: 12
873 بار تشکر شده در 561 پست
ارسال: #8
کد:
من کلا 12 ماهه که طراحی وب رو شروع کردم. توی این مدت هم سی اس اس، هم جاوا اسکریپت، هم جی کوئری و هم ایجکس و هم پی اچ پی رو با هم یادگرفتم و کمی فلش کار کردم. بنظر خودم با این همه مطلبی که وجود داره و باید مطالعه بشه، پی اچ پی رو خوب یادگرفتم.

آخه وقتی هنوز MVC رو بلد نیستم چطور برم و فریم ورک یاد بگیرم؟ چندان عجله ای هم نیست که فرم ورک یادبگیرم.
از صحبت هاتون کاملا مشخص هست که سن پائینی دارید و بسیار عجول هستید. که در 12 ماه سروقت این تکنولوژی ها و ابزار ها رفتید.
شما من رو یاد دوران گذشته خودم میندازید. پس فکر میکنم. چندتا نصیحت بابا بزرگی بکنم.

1- هیچ وقت تکرار نکنید. این حرفتون رو که همه رو باهم یاد گرفتم. بگید آشنا شدم و کار کردم. چون با این طرز بیان براتون ملکه میشه و غرور بهتون مسلط میشه و بعدا چوبش رو میخورید.(من خوردم شما مواظب باشید)

2- در موارد بالا فقط خودتون رو گول زدید که یاد گرفتید. شاید بتونید کار هایی انجام بدید. اما هنوز اونچیزی که فکر می کنید. نشدید. دلیلم هم این هست که بدتر از من فقط دنبال ظاهر رفتیید و به اصل موضوع واقف نشدید.

دوست من سعی کنید. وقتی وارد یک موضوع کلان میشید اول الفبای اون رو یاد بگیرید. بعد سراغ مشاعره و سرودن شعر کنیید.

یک ضرب المثل هست . که در مورد خشت و کج رفتن دیوار هست. واقعا درست هست. به نظر من شما هنوز نمی دونید شی گراییی واقعا چی هست. اشیا چطور رابطه بر قرار می کنند.
اگر واقعا شی گرایی و الگو ها براتون قابل درک بود بعد از این همه توضیح باز نمی ومدید بگید من تا ام وی سی رو نفهمم چطور بیام فریم ورک یاد بگیرم . یا کیک رو ییاد بگیرم.
واقعا این ها از هم دییگه جدا هستند. مثلا ام وی سی در تمامی زبان ها هست. اما یک روش ثابت نیست.
معماری هست و یک سری قوانین که چه طور می تونید ازش استفاده کنید.

فریم ورک به مجموعه ابزار گفته مییشه. جی کوئری فریم ورک هست. ایا با کیک شباهت ساختاری داره؟

اما اگر دقت کنی تنها چیزی که در بین هموشون مشترک هست آبجکت ها هستند. تازه این هم یک نوع روش کد نویسی هست.

پس عجله نکنید. یواش یواش همه چیز رو به مرور فرا میگیرید. اما زمانی می تونید بهره وری عالی داشته باشید که مباحث پایه ای رو هم خوب بدونید.

امید وارم از صحبت هام دلخور نشده باشید. اما تماما واقعیت هست.
2011/10/10 11:31 PM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #9
از صحبت هاتون کاملا مشخص هست که سن پائینی دارید و بسیار عجول هستید.

امید وارم از صحبت هام دلخور نشده باشید. اما تماما واقعیت هست.
[/quote]
سن من پایین نیست و سرد و گرم روزگار رو چشیدم و با این صحبتها ناراحت نمی شمWink

من در ابتدا بدون شی گرایی و بدون رعایت هیچ اصولی (امنیت، قابلیت توسعه، جدا بودن لایه ها و ...) یه سایت نوشتم، بعد و الان دیگه باید طبق اصول سایت بنویسم.

البته ترجیح می دم که اول و حتما MVC رو یادبگیرم و بعد برم سراغ فریم ورک ها.

منظورم از یادگرفتن همه این زبانها، خودن و یادگرفتن سینتکس، نوشتن کدهای ساده و انجام کارهایی در این حد بود و منظورم این نبود که مثل یه آدم با تجربه به این زبانها تسلط دارم. در کل موقع تایپ کردن و جواب دادن به یه پست نمی شه همه این موارد رو در ابتدا گفت.
2011/10/10 11:52 PM
 تشکر شده توسط : saleh
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

ارسال: #10
امیدوارم که بتونی هرچه سریعتر کیک رو یاد بگیری و ما رو از تجربیاتت بی بهره نگذاری .
من هم مثل شما کیک رو تازه شروع کردم و رسالت خودم میدونم به کسی که بهم خدمت کرده بهش خدمت کنم و تنها کمکی که احساس کردم از دستم بر میاد اینه که به این فروم و بچه هاش خدمت کنم و اندک اطلاعاتی که در این زمینه دارم رو در دسترس قرار بدم و همین جا از جناب آقای صالح سوزنچی عزیز کمال تشکر را دارم که ما را از تجربیاتشون بی نصیب نمی گذارند .
2011/10/11 11:15 AM
 تشکر شده توسط : phpweb saleh
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: