زمان جاری: 2012/05/25, 04:19 AM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

سیمفونی php

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

سیمفونی php
نویسنده پیام
fath آفلاین
عضو جدید
*

رتبه: 0
0 بار تشکر شده در 1 پست
ارسال: #1
سیمفونی php
با سلام
من دارم با سیمفونی کار میکنم آن را نصب کردم دارم پروژه jobeet را اجرا میکنم (روز سوم http://www.symfony-project.org/jobeet/1_...ine/en/03) ولی بعد از اجرای دستورات تنظیمات دیتابیس با خطای :
PDO Connection Error: SQLSTATE[42000] [1102] Incorrect database name 'jobeet
مواجه میشم مثلا برای اجرای دستور :
php symfony doctrine:data-load
خطای بالا رخ میدهد. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. چون دفعه اولی که میخوام با سیمفونی کار کنم.
2010/12/11 10:59 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
saleh آفلاین
Administrator

رتبه: 12
871 بار تشکر شده در 560 پست
ارسال: #2
RE: سیمفونی php
دوست عزیز اینجا فروم فریم ورک cakePHP هست نه سیمفونی

اما الظاهر از پیام خطا مشخص هست که تنظیمات دیتابیس درست انجام نشده
2010/12/11 12:06 PM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
Alir3z4 آفلاین
تازه کار
*

رتبه: 1
4 بار تشکر شده در 14 پست
ارسال: #3
باور ميكنيد همون jobeet كه تو 24 روز با سيموني ميشه تريپ اومد رو ميشه با كيك 3-4 روزه پياده كرد +2 روز هم كه بخواي زيادي بهش ور بري!
عزيز تا تو روز سوم هستي بهت پيشنهاد ميكنم شيريني پزي رو با 15 دقيقه ساخت بلاگ شروع كني...
يه بعد از يه هفته ميتوني مث من كيك هاي خودت رو بزني تنور!Tongue
(آخرین تغییر در این ارسال: 2010/12/11 11:32 PM توسط Alir3z4.)
2010/12/11 11:31 PM
saleh آفلاین
Administrator

ارسال: #4
فقط مواطب باشید از حول حلیم نرید تو دیگ
2010/12/12 12:16 AM
fath آفلاین
عضو جدید
*

رتبه: 0
0 بار تشکر شده در 1 پست
ارسال: #5
از راهنمایی همه ممنونم . میشه کمی بیشتر راجع به کیک php توضیح بدین این که چه فرقی با سمفونی میکنه و چه مزیت هایی نسبت به سمفونی داره؟
2010/12/12 06:10 PM
Alir3z4 آفلاین
تازه کار
*

رتبه: 1
4 بار تشکر شده در 14 پست
ارسال: #6
نقل قول:فقط مواطب باشید از حول حلیم نرید تو دیگ
به توصيه هاي ايمني گوش فرا دهيد!!Big Grin
نقل قول:از راهنمایی همه ممنونم . میشه کمی بیشتر راجع به کیک php توضیح بدین این که چه فرقی با سمفونی میکنه و چه مزیت هایی نسبت به سمفونی داره؟
براي تشكر از دكمه تشكر استفاهد بفرماييد!!!Wink
در مورد تفاوت هم:
نقل قول:باور ميكنيد همون jobeet كه تو 24 روز با سيموني ميشه تريپ اومد رو ميشه با كيك 3-4 روزه پياده كرد +2 روز هم كه بخواي زيادي بهش ور بري!
عزيز تا تو روز سوم هستي بهت پيشنهاد ميكنم شيريني پزي رو با 15 دقيقه ساخت بلاگ شروع كني...
يه بعد از يه هفته ميتوني مث من كيك هاي خودت رو بزني تنور!
اين يكيش!
ولي چيزهايي در مورد كيك اين هست كه واقعا تا آخرين ذره از خمير كيك لازم نداري SQL بنويسي و همه چيز آماده و تر و تميز انجام ميشه
در مورد CURD هم باس بگم كه واقعا عاليه
CURD باعث ميشه اسكلت اوليه برنامه آماده باشه
كه مثلا براي هر جدول توي بانك بطور خودكار اكشن هاي Create, Update, Delete, Read كه واقعا استارت خوبي حساب ميشه
البته اين چيزا كاراي خيلي سادست كه انجام ميده
يكي ديگه از خوبي هاي اين كارگاه شيريني پزي اينه كه به زوز نميخواد تحميل كنه كه از MVC استفاده كني و ميتوني سبك و سياق شيريني پزي خودت رو داشته باشي بدون اينكه مزه تغيير كنهHeart به به
كنسول كيك خيلي خوب و سريع و ساده و قوي كارها رو انجام ميده و همچنين واسه كانفيگ خط و فرمان زياد راه دوري نميري
خيلي راحت با 4-5 كلمه، دقت كن نمگيم خط دستور دارم ميگم كلمه !!! ميتوني پروژه رو ايجاد و كانفيگ كني
واقعا با كنسول كيك دست و دامن ت آردي و نميشهSmile
پلاگين و كامپوننت ها تر و تميزي مياد وسط !!
يه چي هم بگم كار با آجاكس بقدري خوشمزه انجام ميشه كه بوي كيك هات تا 10 تا وبسايت اوونورتر ميرهHeartHeart
البته اين پست تكنيكي نيست ولي همه اينچيزا تجربه من ميشه!!!
من CI امتحان كردم واقعا دل درد گرفتم آخه واسه يه كار ساده بايد 60 تا كلاس رو بياري و واسه هفت جدشون sql بنويسي!
zend رو هم دنبالش رفتم واسه 3 روز ولي باور كن ايجاد يدونه hello_world كچلم كردAngry
خلاصهHeart كيكHeart كيك كيكHeart
(آخرین تغییر در این ارسال: 2010/12/12 07:32 PM توسط Alir3z4.)
2010/12/12 07:31 PM
 تشکر شده توسط : iraitc
saleh آفلاین
Administrator

ارسال: #7
خوب واجب شد من یک سری توضیحات تکمیلی بدم. زیرا علیرضا هم با دیدگاهی که داره از کیک و چیزی که بیان کرده مقداری در اشتباه هست.

به نوبه خودم اگر فریم ورک ها رو بخوام اولویت بندی کنم. اول زند بعد سیمفونی و بعد کیک رو دسته بندی میکنم. معیارم هم معیار های عمومی هست. مثل قدرت ، سرعت و .....

اما چند معیار هست که خودم کیک رو به عنوان فریم ورک اصلیم برگزیدم.

در ابتدا یک مقایسه میکنم هر دو فرم ورک کیک و سیمفونی :

1- هر دو کپی شده فریم ورک روبی رولز هستند
2- هر دو معماری mvc رو به خوبی تمام پیاده سازی کردن.
3- هر دو خوش دست و هر چه از فریم ورک انتظار دارید رو دارند.

اما تفاوت کلی این دو در مورد نحفته هست.
1- سیمفونی دارای داکیومنت ساده و کاملی هست ولی برعکس کیک دارای داکیومنتی حرفه و شاید پیچیده ای هست. به همین خاطر سیمفونی علاقه مند های بیشتری پیدا کرده
2- سیمفونی خیلی سری داره توسعه پیدا میکنه و هر چند یکبار نسخه جدیدی بیرون میده که در هر نسخه تغییرات زیادی نسبت به نسخه های پیشین دارد.
اما در کیک اینگونه نیست. در کیک توسعه آهسته پیش میرود اما بسیار قدرتمند و مهندسی ساز هست. در نگارش های کیک کمتر تغییری در سانتکس ساختاری دیده میشه و این باعث میشه که در پروژه هاتون کمتر دچار تغییرات به خاطر کم و زیاد شدن توابع در فریم ورک شوید.

3- در توسعه دهندگان کیک شخصیت های حرفه ای و برنامه نویسان بزرگی رو میبینید. که همزمان در حال توسعه فریم ورک های دیگری چون ROR و Node.js هم هستند.

4- در ابتدای ظهور فریم ورک کیک بقدری قدرتمند ظاهر شد. که موزیلا سیستم addons فایرفاکس رو با کیک پیاده سازی کرد.

6- احترام زیادی برای برای توسعه دهندگان و استفاده کنندگان در کیک گرفته میشود. به عنوان مثال هنوز دارد هم php4 رو هم پشتیبانی میکند. (برای درک بیشتر توجه داشته باشید که php در ویرایش 5 در شی گرایی متحول شد.) یعنی قدرت php5 رو برای کسانی که از php 4 بهره میبرند رو پیاده سازی کرده. البته دیگر در نسخه 2 از php4 پشتیبانی نمیشه.
یا مثالی بهتر بزنم کیک در سری ویرایش 1.3 تغییرات زیادی داست اما هنوز شاهد هستید . که نسحه 1.2 به همراه 1.3 در حال پشتیبانی هست.

7- من در کیک شاهد بهینه سازی کد ها بودم، توابع یکسان خروجی و ورودی توابع ثابت اما در اکثر نسخه ها شاهد تغییرات اساسی در کد نویسی بودم.
به عنوان مثال در orm کیک در دستور find() و با پارامتر threaded شخصا 3 مرتبه تغییرات رو دیدم که هر باز بهینه تر و سرعت بالایی پیدا کرده بود.

8- وقتی از اصول مهندسی صحبت میشه فقط میتونم به این مورد اشاره کنم که در کیک هنوز نیازی به استفاده از orm های دیگه نشده و از ابتدا صاحب یک orm قوی بوده و هست.

9- در کیک یک سری قوانین و قواعد در نظر گرفته شده و که با عث ایجاد یک استاندارد شده وقتی شما این استاندارد ها رو فرا بگیرید به راحتی میتونید خود کیک را توسعه دهید یا در پروژه های دیگر شرکت کنید.

اما کمتر اینگونه موارد را در سیمفونی شاهد بودم. و این باعث شد من کیک را به عنوان فریم ورک اصلی خودم انتخاب کنم.

باز اگر سوالی یا اشتباهی داشتم متذکر بشید ممنون میشم
2010/12/12 09:56 PM
 تشکر شده توسط : Alir3z4 امیر fath mohsened atkrad
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: